-

vad är grejen

why didn't I just want you back when I had you back when i had youuu

hey hey, känns kanske inte så jätteroligt att alla är på popaganda för tillfället och har kul och allt är så himla bra och blablabla, men äh. får skylla mig själv som inte höll bättre koll på biljetter och så.
igår var jag i alla fall på veronica maggio med jossan.  hon var väl bra. spelade inga problem och stopp osv och det var väl bra men lite tråkigt med tanke på att popaganda höll på några kilometer bort och så. efteråt träffade vi edvin och pål och jag vet inte... vi åt... av edvins pommes frites... vet inte... sen sa vi hejdå och jossan och jag tog djurgårdsfärjan till slussen. STOD EN METER FRÅN ULRIK MUNTHER som tog kort på utsikten med sin iphone (kanske kom med på bild på ULRIK MUNTERS IPHONE OMG) <3 <3 <3.
på slussen köpte vi en godisrem och tog tunnelbanan till skanstull och eriksdalsbadet, träffade vilma och emma. satt på en mur (typ) och lyssnade på jamaica. lagom till robyn gick vi och satte oss där i skogen bakom scenen och diggade.


det var ganska kallt men helt okej mysigt ändå! sen gick vi till sjöstaden, sa hejdå till jossan och gick hem och duschade. somnade.

idag har jag åkt skanstull > östermalmstorg. humlegården. östermalmstorg > t-centralen. weekday och h&m. t-centralen > skanstull. gått förbi eriksdalsbadet och hem.

här sitter jag nu och lyssnar på kinesisk techno. nä. nä, det är inte kinesisk techno men braaa: Sophia Somajo – I-rony - Single Remix.


bananleende
greta

god put a smile upon your face




.

hahahaha


mosebacke 17 och 18 augusti

här kommer ett djupt inlägg:
de senaste 2 dagarna har varit: köande, frysande, lyckorus, skrik, skratt, amöbor, soundchecks, ilska ibland, hårt pickande hjärta, snäll oskar i jeansjacka vit tröja och jeans, samuel, människor, spioneri mot viplogen, prat med oskar, en oskarkram, regn och oskarskratt

17:






18:








hej

you can do anything but lay off of my blue suede shoes

hej
idag fyller ju oskar linnros år, dagen till ära har jag endast lyssnat på oskar-relaterad musik. coolt va. men nu ska jag sluta tjata om honom, det var kul så länge det varade men på sistone har jag börjat tappa läsare och jag gör vad som helst för att få tillbaka er, slutar skriva om det enda jag annars pratar om typ till och med. nä. men. eeh jo. kej.
vill ni ha mer oskar: linnrosfan.blogg.se reklam för bästa bloggen.
men ok. bertil falukorv som kommenterade det förra inlägget (1 kommentar, jag är så populär) vill att jag ska skriva mer så jag berättar vad jag gör nu:
jag lyssnar på elvis. när jag var liten älskade jag elvis, jag tror jag var kär i honom. ja. jag var kanske 8 år och köpte hans skiva på färjan till finland. sedan lyssnade jag i min cd-spelare hela bilresan genom finland upp till mormor. mest på burning love, blev helt olycklig när jag tittade på skivfodralet och tänkte att jag aldrig skulle få träffa honom, han var ju död (som om det hade gått annars eller vad).
hos mormor såg jag nån elvisdokumentär och började gråta, eller fick tårar i ögonen i alla fall. var i finland några veckor och sen åkte vi hem och det gick nån månad och så slutade jag med elvis och började lyssna på erik segerstedt typ.
så kan det gå. peaze out (haha)

festen är över festen är över oss allting är över oss (du tycker att jag drömmer jag som inte ens kan sova)





I SAID OOOH GIRL SHOCK ME LIKE AN ELECTRIC FEEL




HEJSAN. har köpt en jeansjacka för 40 kronor. ROSA ARM TACK HEJ

vi har lite gorgonzola-ost här, om ni skulle vilja ha

känner att alla blev typ skrämda av mitt förra inlägg. jag ska inte förfölja ER om ni tror det ok.

hahahahahaha alva var här och sov över. vi ritade big danne och kihlen. daniel är ju snygg men oskar ser mest läskig ut :(:(:(:(:(:((:(
ÅKER NU, HEJDÅ

RSS 2.0