well we all change in our own pretty ways

idag har jag: firat fia i vitabergsparken med amanda, rebecca, alva och carro, dansat till segertåget, tagit trean med alva, mött upp vilma, hängt utanför daniel adams-rays hus, kommit in i hans port, sett hans namn på tavlan över de boende i huset, stått 1 meter från hans dörr, sprungit i trappor, fått misstänksamma blickar av samma man 3 gånger, letat efter 2 andra coola grabbars hus och misstagit x antal personer för att vara big danne, kihlen eller salem. fin dag (eller stalker-dag..... obs jag brukar inte göra sånt här.)
hejdååårååårå

för snygg för att va underjord men för blek för att va flickidol



ih. bäst.
okej ska lägga ner nuuu. NI HAR VART UNDERBARA HÄR ÄR SKIVAN VARSEGO.
men idag: vaknade halv tolv. smsade lite. gick upp. la mig i soffan. gick till kylskåpet och åt a-fil och 4 mackor typ hahaha. låg i soffan och jag vet inte, tittade när vilma kollade på videos på datorn. gick och provade jeansen jag köpte på arvika, dom jag hade tänkt klippa till shorts. dom var för små. KUL. så några shorts blir det inte. 
åt lunch. diskade lunchdisken och blev jättetrött. tog tag i mig själv och gick ut. promenerade till gamla lägenheten och lekte med och gav marsvinen mat. dom står där för tillfället.

sedan kände jag mig färdig där så jag åkte ner med hissen till cykelförrådet och skulle ta ut min cykel men den var jättesvår att få ut EFTERSOM NÅGON JOBBIG FÖRÄLDER MINSANN ALLTID STÄLLER TVÅ FYRHJULINGAR FRAMFÖR DEN GRRR. haha nä. jaja, jag fick ut den och cyklade i alla fall hem sen.

nu sitter jag vid mitt stora fönster och lyssnar på snook.
Kram
GH


hej, det är jag. jag tänkte bara visa mina skillz.


tar en cigg i solen när jag lägger på den känner att jag inte känner någonting

galen


bra. bildkvalitet. men. m. och linnros hjälp. hejdå.

asså jag kan va så här löjligt förtjust i dödsmetal ibland



dör

99


MAT: HON VET VAD HON VILL ÄTA MEN ÄR INTE RÄDD ATT PROVA TEX SÅSER. MEN TYCKER HON INTE OM DET LÄMNAR HON OCH SÄGER ATT HON INTE VILL HA MER. GRETA ÄTER SNABBT OCH ÄR OFTA FÄRDIG FÖRE ALLA ANDRA. DÅ KAN HON BLI LITE OTÅLIG OCH SÄGER ATT HON ÄR TRÖTT. HAR ÄVEN SVÅRT ATT SITTA STILL PÅ STOLEN. NÄR VI SEDAN ÄR FÄRDIGA BRUKAR HON SÄGA RAMSAN - TACK FÖR MATEN DEN VAR GOD M.M. HON LÄGGER BESTICKEN I HINKEN PÅ MATVAGNEN OCH SPRINGER IVRIGT TILL TVÄTTRUMMET. DÅ FÅR VI ROPA TILLBAKA HENNE OCH PÅMINNA OM MJÖLKGLASET SOM OCKSÅ SKA STÄLLAS PÅ VAGNEN. GRETA KOMMER GLATT TILLBAKA OCH SÄGER - OJ JAG GLÖMDE. HON KAN DELA MATEN OCH ÄTER GÄRNA MED GAFFEL

VILA: GRETA LIGGER OFTA OCH SMÅPRATAR FÖR SIG SJÄLV INNAN HON SOMNAR. ÄR VÄLDIGT LÄTT ATT VÄCKA NÄR DET ÄR DAX ATT GÅ UPP.

GRETA TYCKER OM ATT TITTA I SIN PÄRM MED TECKNINGAR OCH HON ÄR MYCKET STOLT ÖVER DEM. HON BRUKAR KOMMENTERA DEM NÄR HON ANVÄNDT PENNA ELLER KRITA. DÅ HAR HON SKRIVIT. MEN NÄR DET ÄR VATTENFÄRG DÅ HAR HON "MÅLIT"

arviiika, va ska do där och gora?

okej tjarå nu drar jag till arvika 1 dag med vilma och kusinerna! robyn, regina spektor, timo räisänen, kent, hästpojken, johnossi, minns inte fler. sen kusinerna till måndag, sen hem och allsång med salem och oskar linnros på tisdagen och på tisdagkväll sover jag första natten i mitt nya rum.
smsa mig!!! ses på måndag :D:D:D:DDD:D:D:D

them drum-machines ain't got no soul


högt över koppartaken mellanmjölk och handeldvapen

äh orkar inte skriva, det blir bara fult. men okej:
igår sov jag över hos alva och firade henne med riktigt tjohej. haha, det var roligt! jag har rivmärken på händerna och armarna nu efter lilla vilmas små supervassa tänder, men den hundvalpen är sötast i världen och jag har en gullig film på henne i mobilen.
annars flyter sommarlovet på, kanske lite väl fort.  39 dagar kvar. förlåt ska inte göra er ledsna. buhu.
lyssnar på kanye weeest och är varm i ansiktet. hela jag är varm egentligen men det är ju mysigt att det är sommar!!
intressant? nej. men hejdååå!


virgin mary and charlie sheen we were truly meant to be









bild 1. vilma

trolololo


come closer show be better times




Joel Alme – A Young Summer's Youth


horisonten är nån annans konstruktion


RSS 2.0